Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Hoe verdien je meer geld in de landbouw?

Tijd vrijgeven: 2020-09-07 02:08:46  Hits: 29

Met de ontwikkeling van de tijd kiezen steeds meer mensen die buiten het land werken ervoor om naar huis terug te keren om een ​​bedrijf te starten of om zich voor te bereiden om naar huis terug te keren om een ​​bedrijf te starten. Grootschalige aanplant is het eerste idee van veel mensen. Het is ook een goede keuze om een ​​bedrijf te starten.

 

Ik denk dat veel mensen die meedoen aan de landbouwplantage of van plan zijn mee te doen aan de landbouwplantage, de aanplant helemaal niet begrijpen of slechts een deel ervan begrijpen. Hoe start ik het plantplan zonder technische ondersteuning?

annoying.jpg

 

De selectie van plantproducten moet gebaseerd zijn op de lokale bodem, temperatuur en andere geschikte producten.

Planttechnologie is niets meer dan de noodzaak om op het juiste moment het juiste te doen, zoals inzicht in de groeicyclus van gewassen, en vervolgens formuleren wanneer te bemesten, te irrigeren, insecten te verwijderen, te beschermen enzovoort. Volgens onze ervaring is dit werk ook de focus van 80% van het dagelijkse werk van telers.

 

Dit vereist een intelligente collocatie van technologie en telers. De laatste jaren hebben steeds meer mensen aandacht besteed aan het project van intelligente landbouw. Dit lost effectief de meeste problemen van telers op, zoals intelligente irrigatie, intelligente bemesting en meteorologisch opvangsysteem, bodemvochtsysteem kan bodemtemperatuur en -vochtigheid, pH, luchttemperatuur en vochtigheid, lichtintensiteit en andere informatie in realtime aan telers doorgeven.

  Smart-Agriculture.jpg

En het intelligente bemestingssysteem van FSY kan aan de bovenstaande vereisten voldoen, kan ook worden aangepast aan de behoeften van de klant, als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Bedankt voor het lezen. FSY Water Saving Technology Limited


voorgaand: Hoe kies je een druppelirrigaties...

volgende: 5 dingen die uw leverancier uniet...