Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd

Hoe kies je een druppelirrigatiesysteem dat bij jou past?

Tijd vrijgeven: 2020-08-20 01:29:11  Hits: 32

Tegenwoordig is druppelirrigatiesysteem geen nieuwe term, het is bekend bij mensen over de hele wereld, en steeds meer mensen kiezen ervoor om druppelirrigatiesysteem te gebruiken. Omdat het druppelirrigatiesysteem niet alleen veel middelen bespaart, maar ook onze landbouwontwikkeling steeds beter maakt.


Maar er zijn zoveel druppelirrigatieproducten op de markt, hoe te kiezen?

Misschien begrijpt 70% van de mensen het niet. wat moeten we dan doen? Zoek professionele mensen om professionele dingen te doen. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. heeft 15 jaar ervaring in het ontwerpen, plannen en installeren van druppelirrigatiesystemen. Het kan u perfecte oplossingen bieden en een zorgzame butler om u heen zijn. Hieronder introduceren wij een aantal druppelbevloeiingsproducten voor u, zodat u een juist oordeel kunt vellen bij het kopen.

Gangbare druppelirrigatietapes op de markt, ingebouwde druppelaar PE-buis, geen druppelaar PE-buis, wat is het verschil tussen deze drie producten?


Druppelbevloeiingsband


Druppelbevloeiingstape is ons meest gebruikte druppelbevloeiingsproduct, meestal onderverdeeld in twee soorten: gewone druppelbevloeiingstape en drukcompenserende druppelbevloeiingsband.

Gewone druppelbevloeiingsbanden zijn laag in prijs en hebben een levensduur van 1-2 jaar. Ze zijn meestal geschikt voor het op korte termijn planten van groenten, bloemen en andere kassen en voor veldwerkzaamheden.

Drukgecompenseerde druppelbevloeiingsbanden zijn iets duurder en hebben een levensduur van 1-2 jaar. Ze zijn uitgerust met silicagelvellen. Ze zijn geschikt voor het kortstondig planten van gewassen op oneffen grond zoals bergen en heuvels. Het kan ervoor zorgen dat elke druppelaar gelijkmatig wordt afgevoerd onder verschillende drukken.


In-line druppelaar PE-buis


De inline druppelaar PE-buis is geschikt voor gewassen met een nette en ordelijke tussenruimte en een lange groeicyclus, zoals tuinen, Chinese kruidengeneesmiddelen, landschapstuinen, enz. De levensduur is ongeveer 5 jaar.


Geen druppelaar PE-buis


Het moet worden gebruikt met een druppelaar op de buis of een microsproeier. Over het algemeen is het geschikt voor gewassen die geen duidelijke volgorde van plantafstand en rijafstand hebben en een lange groeicyclus hebben. De locatie van de druppelaar kan worden gepland op basis van de locatie van de bomen, wat handig, gemakkelijk schoon te maken en niet gemakkelijk te blokkeren is. Veel gebruikt in boomgaarden, Chinese kruidengeneesmiddelen, landschapstuinen, etc. De levensduur is ongeveer 5 jaar.


Ik hoop dat de inhoud van vandaag je kan helpen. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op. FSY Water Saving Technology Co., Ltd. is uw meest intieme beheerder van druppelirrigatie.

voorgaand: Waarom moeten druppelirrigatiesys...

volgende: Hoe verdien je meer geld in de la...